Моуриньо: Семейството ми вече не може да ме следва, както преди


Н. Гавазов

Моуриньо: Семейството ми вече не може да ме следва, както преди

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разказа, че живее отделно от семейството си, което се намира в Лондон. Също така португалецът опроверга слуховете, че ще купува голяма къща в Манчестър. Дъщерята на Жозе учи в един от университетите в Лондон, а синът подписа контракт с Фулъм. Самият специалист в момента обитава хотел в центъра на Манчестър.

Покупка на дом в Манчестър? Не знам, не знам... Реалността е такава, че моята дъщеря ще навърши 20 години през следващата седмица, синът ми скоро ще стане на 17. Тях много ги задържат университетът в Лондон, футболът, приятелите. Те вече са на възраст, когато не могат просто да ме следват, както бе по-рано. За първи път нашето семейство живее по подобен начин. Ще се опитаме да разберем еволюцията на нашите отношения, ще се опитаме да се справим със ситуацията", заяви Моуриньо.

"Ако успея да намеря добри апартаменти... Не възнамерявам да купувам тези големи къщи, които пресата си измисля. Никога няма да купя подобно нещо. Ако намеря симпатичен апартамент с гараж, може би ще го купя. Но не умея да готвя!", каза още португалецът.

 

  Сподели
33