Невил: Юнайтед трябва да се довери на Моуриньо


Н. Гавазов

Невил: Юнайтед трябва да се довери на Моуриньо

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че разгромната загуба от Челси може да сложи кръст на кариерите на някои играчи от "червените дяволи". След ударното трансферно лято, Моуриньо продължава да търси идеалното съчетание в много участъци по терена, особено в центъра на полузащитата. Невил е на мнение, че след унизителната загуба от Челси с 4:0 по-рано днес, Моуриньо няма да се церемони и ще покаже вратата на няколко играчи от Юанйтед.

"Мисля, че през следващите шест месеца през клуба ще премине автобус, защото той не може да се примири с такава игра в отбрана. Вече видяхме, как Жозе показва вратата на играчите", заяви Невил.

"Трябва да кажа, че когато гледам Юнайтед, аз продължавам да не знам техния най-силен стартов състав. Моуриньо все още прави първите си крачки, определяйки своите най-добри играчи, своя най-добър състав, своите най-добри връзки", каза още Гари.

"Честно, Юнайтед трябва да му се довери и да му позволи да вземе правилните решения през следващите два трансферни прозореца, защото ако им видите полузащитата, там те имат Погба, Шнайдерлин и Фелайни. 170 милиона паунда бяха похарчени за централни полузащитници през последните три години, а аз все още не знам, кои са най-добрите им момчета. Моуриньо трябва да определи най-добрата връзка или да ги замени", продължава бившият футболист.

"В Юнайтед има много работа, но като фен на отбора, аз съм много разтревожен. Мислех си, че те ще изглеждат по-добре на старта на сезона. Очаквах, че Моуриньо ще произведе голям ефект, но сега виждам, че това не е отборът на Жозе Моуриньо. Той трябва да работи с тях, да ги накара да играят значително по-добре. Той не може да промени състава през следващите три месеца, но и през януари ще му е трудно да го направи", завършва Невил.

 

  Сподели
174