Окслейд- Чембърлейн обмисля напускане на Арсенал


Н. Гавазов

Окслейд- Чембърлейн обмисля напускане на Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Окслейд-Чеймбърлейн заяви, че обмисля вариант за смяна на клуба в края на сезона, ако не започне да играе редовно.

"Ще излъжа, ако кажа, че не страдам, заради недостатъчното игрово време. Като футболист искаш да играеш във всеки мач и аз не се радвам, когато не играя, както всеки друг на пейката. Мисля, че се приближавам към стадий от кариерата си, когато трябва по-редовно да играя футбол, но аз съм съсредоточен изключително върху представянето си в Арсенал и това, че трябва да пробия в титулярния състав", заяви Окслейд-Чембърлейн.

"Обожавам Арсенал. Това е отличен клуб, отличен отбор и аз имам голяма вяра в отбора. Това е единственото, върху което искам да се съсредоточа, но не ме напускат мислите за това, че искам повече да играя. Понякога в кариерата ти настъпва момент, когато трябва да осмислиш своето положение и да си кажеш: "А тук ли трябва да бъда?". Този момент все още не е настанал за мен, аз напълно съм съсредоточен върху сезона и върху изпълнението на своята роля. Всеки от играчите ще разгледа своето положение, когато завърши сезонът. Аз ще направя това в края на сезона, а тогава ще видим за какво става дума", каза още англичанинът.

 

  Сподели
90