Ниасе: Тренирам с младежите на Евертън, но нямам шкафче


Н. Гавазов

Ниасе: Тренирам с младежите на Евертън, но нямам шкафче

Нападателят на Евертън Умар Ниасе за пореден път се оплака от своето положение в английския клуб. Както е известно, сенегалецът изпадна в немилост пред мениджъра Роналд Куман, който го извади от отбора.

"Тренирам с младежкия отбор на Евертън, но нямам шкафче. За разлика от останалите, аз трябва да нося чанта, в която държа всичко, а след тренировка да събирам всичко и да го нося в автомобила си. Разстроен съм, много съм разстроен. Честно казано, не мисля, че заслужавам това. Но не ми остава нищо друго, освен да не отпускам глава и да се боря за това да поправя положението си. Не искам да правя драма от това. Знам, че това е временно явление", заяви Ниасе.

"Няколко дни след като проведох едно полувреме в приятелски мач под ръководството на Куман, мениджърът ме извика в офиса си и ми каза, че трябва да си ходя. Не можах да разбера, как това решение съзря за толкова кратко време, но му казах: "Добре, благодаря". Това е негово решение, той е мениджър. Какво можех да сторя? Позвъних на агента си и той каза, че ще търси варианти за мен. Не съм молил Куман да обяснява решението си. Дори да бе обяснил нещо, едва ли щях да го разбера, защото е невъзможно да направиш изводи за 45 минути", каза още сенегалецът.

"Куман всичко промени. Той ми отне игровия номер и каза, че не бива да се появявам в съблекалнята за първия отбор и да работя с играчите от основния състав. Наложи се да отида в дубъла. Казах: "ОК, няма проблем". Аз просто продължавам да работя, макар и с младежкия състав", каза още Ниасе.

 

  Сподели
68