Конте: Не е важно от кое място се класираш за плейофите


Н. Гавазов

Конте: Не е важно от кое място се класираш за плейофите

Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели мнение за мача с Атлетико от шестия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, който завърши при резултат 1:1 и струваше първото място на "сините" в групата.

"Трябваше да победим. Ако създадеш реални положения за гол, реални, а не някакви си, трябва и да ги реализираш. Вратарят бе най-добрият играч в състава на съперника. В друга ситуация можеше по-акуратно да използваме възможностите си. Но сама по себе си нашата група бе тежка. Атлетико през миналия сезон се прояви като прекрасен боец.

Ако играеш в Шампионска лига и се класираш за следващата фаза, тогава трябва да си готов за среща с всякакъв съперник. Разбираме, че можем да попаднем на Барселона, ПСЖ или Бешикташ. В същото време нито един съперник няма да е щастлив да ни срещне. Ще видим какво ще се случи. Помня, че на Евро 2016 станахме първи в групата си, а след това ни се падна Испания. После - Германия. Ако ги бяхме победили, следваше Франция. Искам да кажа, че е не толкова важно от кое място се класираш за плейофите. важното е да сме там", заяви Конте.

 

  Сподели
116