Де Брюйне: Бразилия нямаше отговор


И. Ангелов

Де Брюйне: Бразилия нямаше отговор

Полузащитникът на Белгия Кевин Де Брюйне сподели мнението си, че Бразилия е нямала представа как да се справя със смъртоностните контри на "червените дяволи" в снощната среща между отборите на четвърт-финалите на Световната купа, спечелена от белгийците с 2:1.

"Аз мисля, че ние променихме нещата тактически. Ромелу и Еден смениха позициите си и опитаха да създадат много ситуации през Марсело на фланга. Аз мисля, че в първото полувреме играхме много добре, създадохме много положения и те не знаеха как да се справят с това. Те не знаеха какво да правят.

"Във второто полувреме те промениха тактика и Бразилия беше по-добра, но и тогава успявахме да създадем положения. 

"Франция е изключителен отбор, но когато стигнеш полуфинал на което и да е състезание, ти няма да срещнеш слаби съперници. Всички отбори в турнира сега знаят как да играят футбол. Ние сме равни с Франция, разликите са минимални. Ще направим всичко, което можем и това е. Ти правиш всичко, което можеш за победата, и ако те са по-добри, те са по-добри и това е футбола. Но ние ще дадем всичко за победа. Ние постигнахме нещо наистина красиво и това не е лесно защото тук дойдоха 10 или 15 отбора с цел да спечелят."

  Сподели
418