Сантош: Португалия не зависи от Роналдо


И. Ангелов

Сантош: Португалия не зависи от Роналдо

Наставникът на Португалия Фернандо Сантос настоя, че неговия отбор не се състои и не зависи от един човек в лицето на капитана Кристиано Роналдо. За момента той е близо до топ-реализаторските места в класирането на голмайсторите с 4 попадения, с 1 гол зад Хари Кейн от Англия.

"Аз трябва да повторя, винаги разбирам този въпрос. Всеки знае, че зависим от играчите си. Имаме един от най-добрите в света, но ако ме питате, със Суарес и Кавани, може да зададете тези въпроси и на Уругвай. Отборът трябва да играе. Ако Роналдо играе сам ще загубим. Трябва да сме силни като отбор и да сме поне толкова силни колкото Уругвай.

"Трудно е да разчиташ на един човек. Дори да вкараш 3 гола ти трябва цял отбор. Това ще е мач между два отбора от висока класа. Гледаме халфовете им - те играят в европейските първенства - един за Ювентус, един за Интер, един за ПСЖ и един за Барселона. Говорим за страхотен отбор и играчи.

"Вярно е, разбира се, че когато отборите са равни, тогава индивидуалностите се проявяват. Аз се надявам отборът ми да се докаже и тогава Роналдо да направи разликата."

  Сподели
493