Джбер: Трогната съм от треньора на Мароко


Н. Гавазов

Джбер: Трогната съм от треньора на Мароко

Финалистката от два турнира от Големия шлем, втората ракета на света, представителката на Тунис Онс Джабер, оцени високо работата на старши -треньора на националния отбор по футбол на Мароко Уалид Реграги.

Припомняме, че под ръководството на Реграга мароканците се превърнаха в главната сензация на Световното първенство в Катар, достигайки до полуфиналите.

"Удивително е да се види колко решителен е той. Той каза много невероятни неща, които и аз съм казвала преди за тунизийския отбор.

Споделяме една и съща философия, като: "Чакайте, момчета, не става въпрос за цвета на кожата ти, не е за това откъде си или нещо подобно; става въпрос за увереност - ако вярвате, че можете да го направите, ще го направите".

Бях наистина трогната от стила му на общуване. Харесва ми и как говори с някои марокански журналисти, които не вярваха в него, дори не го нарекоха треньор. Хубаво е, че той говори с тях, така че сега те могат да разберат нещо и да започнат да вярват в своя отбор още повече", заяви Джабер в интервю за Arab News.

  Сподели
294