Кнол намекна, че е готова да се съблече


Н. Гавазов

Кнол намекна, че е готова да се съблече

Супермоделът и бивша Мис Хърватия Ивана Кнол намекна, че ще се съблече, ако Хърватия спечели Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар.

"Дойдох в Катар от Маями, където работя като модел. Това е третото ми поредно Световно първенство. Колко тоалета в цветовете на хърватското знаме имам със себе си? Дори не знам, просто хвърлих всичко, което се побираше в куфара.

Всеки ден получавам толкова много съобщения, че дори не мога да ги преброя. Има и много имейли. Всички те често правят предложения за брак.

Катар е наистина страхотен. Никой никога не ми е казвал да се прикривам. Всеки иска да се снима с мен, дори и местните. Само един катарец вероятно искаше внимание и се изказа негативно.

Исках да си тръгна, ако хърватите отпаднат, но сега със сигурност ще остана до финала, без значение кой ще играе там. Какво ще стане, ако Хърватия стане световен шампион? Тогава това знаме ще падне от мен ... ", заяви Кнол.

Националният отбор на Хърватия се класира за полуфиналите на Световното първенство по футбол в Катар, побеждавайки Бразилия на четвъртфиналите (1:1, 4:2). За достигане до финала на Световното първенство, хърватите ще играят с националния отбор на Аржентина.

  Сподели
856