Тите: Хейтърите трябва да спрат с фалшивите новини


Н. Гавазов

Тите: Хейтърите трябва да спрат с фалшивите новини

Старши-треньорът на националния отбор на Бразилия по футбол Тите разкритикува родните медии, които съобщиха, че нападателят Габриел Жезуш е пристигнал в Катар с контузия от Арсенал.

Напомняме, че Жезус за първи път на Мондиал 2022 се появи в титулярния състав на националния отбор на Бразилия, като не успя да предотврати поражението с 1:0 от Камерун. В същия мач обаче Габриел се контузи и изгледа остатъка от мача от пейката с лед на дясното коляно.

Според Globo, сега Жезуш вече няма да играе на Световното първенство през 2022 г., а също така ще пропусне мачовете на Арсенал по време на празничния период около Коледа и Нова година.

"Не обичам да слушам лъжи, очевадни лъжи, които идват от хора, които искат да направят лоши неща на другите. В нито един момент не играем за победа, рискувайки здравето на футболиста, така че лъжците, хейтърите, трябва да направят нещо друго, вместо да разпространяват фалшиви новини. Арсенал има страхотен медицински щаб, ние имаме страхотен медицински щаб", заяви Тите.

  Сподели
190