Супер мач, 6 гола, но без победител на Камерун - Сърбия (видео)


FUTBOL-TV

Супер мач, 6 гола, но без победител на Камерун - Сърбия (видео)

Камерун и Сърбия завършиха наравно при резултат 3:3 на "Ал Джануб" в ключов сблъсък от група G на Световното първенство в Катар. Двата отбора направиха супер, пълен с обрати и много емоции. В началните минути нашите съседи пропиляха две добри положения, като Алексанър Митрович не успя да се разпише.

Жан-Шарл Кастелето откри резултата в 29-ата минута за отбора на Камерун. Това стана при центриране на Пиер Кунде от ъглов удар, акато Николас Н'Кулу свали с глава за Жан-Шарл Кастелето, който бе абсолютно забравен на далечната греда и от близка дистанция прати топката в мрежата на Сърбия.

В края на полувремето обаче се стигна до обрат! Първо Павлович изравни резултата, след като засече много добре с глава центриране от свободен удар и с прехвърлящ удар прати топката до далечната греда за 1:1. Само две минути по-късно Сергей Милинкович-Савич отне топката от Андре-Франк Замбо Ангиса, пусна към Андрия Живкович, който му я върна, а халфът на Лацио с далечен удар даде аванс на своя тим - 1:2.

Сърбия започна много добре и второто полувреме и в 53-тата минута Александър Митрович все пак записа името си сред голмайсторите. Камерун загуби топката при разиграване в своята половината, след което сърбите разгърнаха по изключителен начин атаката с къси и бързи подавания между Тадич, Митрович, Костич, Милинкович-Савич и Живкович. Последният пусна топката към Митрович, който с лекота стреля в опразнената врата.

Балканците обаче се отпуснаха и бяха наказани на два пъти и то за доста кратък период от време. В 63-тата минута Венсан Абубакар вкара изключителен гол, с който върна Камерун в мача. Само три минути след това Ерик Максим Чупо-Мотинч изравни, като отново заслугата бе на Абубакар. 

В 89-ата минута Митрович можеше отново да се разпише, завършвайки супер атака на тима си. Той добре завъртя топката, но тя мина встрани от вратата на камерунците. В добавеното време нападателят Фулъм пропусна отново, този път сам срещу вратаря, но след това прозвуча сигнал за засада.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
483