Треньорът на Мароко: Емоциите струват скъпо


Н. Гавазов

Треньорът на Мароко: Емоциите струват скъпо

Старши -треньорът на националния отбор на Мароко Уалид Реграги  говори за футболистите от белгийски произход в отбора си преди мача от 2-ия кръг на груповата фаза на Световното първенство с Белгия, като ги призова да останат максимално концентрирани.

"Като всеки човек с двойно гражданство, те ще имат специални емоции в предстоящия мач. Но по принцип това е положителна енергия - трябва да се използва по правилния начин. Това е мач, който трябва да спечелим, независимо кой е съперникът ни.

Емоциите и грешките са скъпи. Да, знаем, че това е специален мач за някои момчета, но е важно да се съсредоточите върху най-важното. Не можете да бъдете прекалено емоционални, защото това може да доведе до грешки. И те са скъпи“, заяви Реграги.

Става дума за четирима играчи в националния отбор на Мароко. Полузащитниците Селим Амала, Илиас Хаир, Билал Ел Ханус и нападателят Анас Зарури са родени в Белгия. А последните двама играха за младежките отбори на Белгия. Мачът между Белгия и Мароко ще се играе на 27 ноември от 15:00 часа българско време.

  Сподели
258