Коста Рика няма шанс с Испания


И. Ангелов

Коста Рика няма шанс с Испания

Испания - Коста Рика
Стадион: Ал Тумама, Доха
Дата: 23.11.2022 г.
Час: 18:00 ч.

Испания напусна Световното през 2014 г. в групите, а през 2018 в Русия след загуба на дузпи от Русия на осминафинали, като така и не успява да достигне поне четвъртфиналите след спечелването на Световната купа от 2010 г. На Евро 2020 обаче тимът стигна полуфинал и ще търси да задържи или надгради това постижение.

Коста Рика достигна четвъртфиналите на Световното през 2014 г., което е огромен успех, като там те отстъпиха на Нидерландия. През 2018 г. тимът не излезе от групите, и с оглед съперниците и Германия в групата, тук се очаква същото.

В лагера на испанците Хосе Гая бе сред спряганите титуляри, но в тренировка той контузи глезена си и се оттегли от състава. На мястото му бе повикан Алекс Балде, за който не се очаква стартова позиция. Нико Уилямс дебютира наскоро за страната и вкара дебютен гол срещу Йордания в приятелски мач, поради което може да започне.

Коста Рика няма победи в последните си 6 мача на световно. Испания няма загуба в 5 поред на световните финали, а в статистиката срещу Коста Рика виждаме по най-малко 2 гола вкарани за символичния домакин в 3 мача поред с този противник.

Прогноза: Испания - Коста Рика 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Коста Рика (Луис Суарес)
 
Навас
   
Калво
Дуарте
Мартинез
Овиедо
Техеда
Торес
Руиз
Боржес
Контрерас
Кембъл
Уилямс
Мората
Торес
Педри
Бускетс
Гави
Алба
Карвахал
Лапорте
Торес
   
Симон
 
Испания (Луис Енрике)

Обоснована прогноза: Испания - Коста Рика 2:1

  Сподели
413