Льов: Бяхме по-добри от Франция


Н. Гавазов

Льов: Бяхме по-добри от Франция

Старши-треньорът на националния отбор на Германия Йоахим Льов сподели мнение за срещата с Франция от полуфиналите на Евро 2016.

"Играхме по-добре от Франция. Бяхме по-добри в единоборствата и контрола на топката. Но допуснахме много обиден гол, не ни провървя. Просто не ни провървя. През 2010 и 2012 отстъпихме на съперници, които играха по-добре от нас, но сега това не бе така. Ние бяхме по-добри от французите", заяви Льов.

"Трудно бе да заменя контузените Гомес и Кедира, а също и наказаният Хумелс. След това пък с контузи Боатенг. Момчетата направиха така, както им казах. Няма за какво да ги виня. Французите почти не ни пресираха, ние напълно доминирахме в полузащита. Изпробвахме всичко каквото можахме, но така и не успяхме да вкараме", добави треньорът.

"Мисля, че Франция ще победи Португалия. Португалците не изглеждат убедително на Евро 2016. Франция има отличен отбор, но ние изглеждахме по-добре сега. Трудно ми е да говоря за бъдещето. сега съм разочарован от резултата. Засега не мисля за своето бъдеще. Трудно ми е да кажа, как ще се справя с това поражение. Не мислехме за това, какво ще правим при загуба. Ще си починем няколко дни, а след това ще обсъдим някои неща. Може би още утре", каза още Льов.

 

  Сподели
87