И Еквадор ще надиграе Хаити


И. Ангелов

И Еквадор ще надиграе Хаити

Еквадор - Хаити
Стадион: "МетЛайф Стейдиъм", Ийст Ръдърфорд
Дата: 13.06.2016г.
Час: 01:30
Съдия: Гари Варгас (Боливия) 

Еквадор бе посравен сред двата фаворита за излизане от втора група на Копа Америка, но в момента този отбор е в ситуация, в която трябва да победи или да се предаде от тази надежда. Междувременно Хаити вече е аут след погрома от Бразилия, но поне в загубата със 7:1 тимът вкара първия си гол след дебюта си в състезанието.

Еквадор притежава една от най-добрите атаки в турнира с ветеранита от Висшата лига на Англия Антонио Валенсия, Джеферсън Монтеро и Енер Валенсия. Сега срещу по-слаб опонент те ще са изправени пред задачата да отключат наситена с хора отбрана.

Хаити може и да загуби тежко последната си среща, но се заговори с надежда за този отбор след срещата и първото попадение на Джеймс Марселин срещу един от топ националните отбори в света. Следващата цел на състава ще е да спечели точка в Копа Америка, макар това да изглежда трудно сега. 

Тази среща ще има значение и за САЩ, заедно със започващият веднага след този мач Бразилия - Перу. Загуба или равен с Хаити ще означава край за Еквадор с оглед точките на Перу и Бразилия. Победа за Хаити няма да им помогне, защото 3 точки сега ще са недостатъчни.

Ако Еквадор спечели и един от Перу и Бразилия победи другия отбор, тогава еквадорците ще завършат втори, докато победителя от Перу - Бразилия ще е първи. 

Ако Еквадор бие, а Перу и Бразилия са равни, тогава всички 3 отбора ще са с равни точки и головата разлика ще има значение. За сега Еквадор е с 0, Перу +1, а Бразилия +6 след двата кръга. Всичко това означава, че с интерес ще изчакаме и третият кръг на състезанието преди да можем да заключим за двойките в следгруповата фаза.

Прогноза: Еквадор - Хаити 2:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Еквадор:

24 март Еквадор - Парагвай 2:2 (Квалификация за СП 2018)
29 март Колумбия - Еквадор 3:1 (Квалификация за СП 2018)
26 май САЩ - Еквадор 1:0 (Приятелска среща)
05 юни Бразилия - Еквадор 0:0 (Копа Америка)
09 юни Еквадор - Перу 2:2 (Копа Америка)

Хаити:

26 март Хаити - Панама 0:0 (Квалификация за СП 2018)
30 март Панама - Хаити 1:0 (Квалификация за СП 2018)
30 май Колумбия - Хаити 3:1 (Приятелска среща)
05 юни Хаити - Перу 0:1 (Копа Америка)
09 юни Бразилия - Хаити 7:1 (Копа Америка)

 

Досегашни срещи:

Еквадор - Хаити

5 срещи
3 победи за Еквадор
0 равенства
2 победи за Хаити
Голова Разлика: 8:6 за Еквадор

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
155