Украйна отстрани Словения и отива във Франция (видео)


И. Ангелов

Украйна отстрани Словения и отива във Франция (видео)

Словения прие Украйна в Марибор след като загуби първата баражна среща за класиране на Европейското първенство във Франция догодина с 2:0, но сега срещата завърши при 1:1 и по този начин украинците продължават към финалите на втория по големина футболен форум в света.

В 11-ата минута Бостян Сезар даде надежда на Словения с гол с глава през Пятов, но агресията до края на полувремето не донесе повече попадения. Още с началото на втората част Пятов и играчите на гостите започнаха да бавят време при всяка удобна възможност, а изнервените домакините правеха нарушение след нарушение.

Сезар имаше шанс да изравни агрегата в 74-ата минута, но Пятов спаси. До края на срещата и феновете по трибуните започнаха да показват агресивни действия, а в 93-ата минута Мисо Бреко напусна игра с червен картон. Поради действията на публиката срещата беше удължена с повече от 7 минути, което пък донесе гол на гостите в ситуация с човек повече. Реализира го Ярмоленко когато всички играчи на домакините се хвърлиха в атака и в една контра трима нападатели на гостите се оказаха срещу вратаря.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
108