Германия ще бие Гибралтар в тренировъчно темпо


П. Пенков

Германия ще бие Гибралтар в тренировъчно темпо

Германия - Гибралтар
Стадион: "Грундиг", Нюрнберг
Дата: 14.11.2014г.
Час: 21:45
Съдия: Александру Тудор (Румъния)


В петък вечер от 21:45 часа Германия приема Гибралтар в двубой от група D от квалификационната фаза за Европейското първенство през 2016 година. За тези, които не са запознати с гостуващия тим, то можем да кажем Гибралтар е държава с приблизително население от 30 хиляди души, намираща се в най-южната част на Пиринейския полуостров, бивайки затморка територия на Великобритания. Временното класиране в група D вероятно ще претърпи промени, тъй като основия фаворит в групата - Германия за момента заема 3-та позиция с 4 спечелени точки, изоставайки на три пункта от лидерите - Полша и Ирландия. Колкото до Гибралтар, то националния отбор на страната е последен в групата с нулев актив от точки и с впечатляващата отрицателна голова разлика от -17 попадения.

От началото на квалификационата фаза, съставът на Хоахим Льов постигна 1 победа, 1 загуба и 1 равенство. В първия кръг те успяха да постигнат трудна победа с 2:1 при домакинството си на Шотландия, но кръг по-късно бяха безидейни при визита на Полша, която немския тим загуби с 2:0. В средата на миналия месец пък Германия стигна само до равенството 1:1 при домакинството си на Ирландия.

Съставът на Гибралтар не успя да спечели нито една точка от трите си изиграни срещи досега от квалификационната фаза. В пилотния кръг те загуба с 7:0 у дома от Полша, а месец по-късно те инкасираха и същия резултат, но този път при визитата им на Ирландия. На 14 октомври съставът на Алън Була "подобри" отрицателната си голова разлика, губейки с 3:0 от Грузия.

За Германия Ерик Дюрм се очаква да започне като титуляр на левия фланг, въпреки че Джонас Хектор впечатли в тренировъчните занимания. Ларс Бендер се очаква да си партнира с Тони Кроос в полузащитата. Единственото голямо име, което няма да фигурира в състава е това на Марко Ройс.

За Гибралтар Райън Касциаро не получи повиквателна този път, така, че Ейрън Паяс ще заеме неговото място в стартовия състав. Джордън Перес вероятно ще бъде избран да пази вратата на Гибралтар, след като той пропусна срещата с Грузия преди месец.

Прогноза: Германия - Гибралтар 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Германия:

13 юли Германия - Аржентина 1:0 сл. прод. (СП 2014, Финал)
03 септември Германия - Аржентина 2:4 (Приятелска срещаа)
07 септември Германия - Шотландия 2:1 (Квалификация за Евро 2016)
11 октомври Полша - Германия 2:0 (Квалификация за Евро 2016)
14 октомври Германия - Ирландия 1:1 (Квалификация за Евро 2016)

Гибралтар:

26 май Естония - Гибралтар 1:1 (Приятелска среща)
04 юни Гибралтар - Малта 1:0 (Приятелска среща)
07 септември Гибралтар - Полша 0:7 (Квалификация за Евро 2016)
11 октомври Ирландия - Гибралтар 7:0 (Квалификация за Евро 2016)
14 октомври Гибралтар - Грузия 0:3 (Квалификация за Евро 2016)


Досегашни срещи:

Германия - Гибралтар

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
223