Аржентина оцеля в рулетката на дузпите и е на финал (видео)


FUTBOL-TV

Аржентина оцеля в рулетката на дузпите и е на финал (видео)

Аржентина победи Холандия след изпълнения на дузпи в полуфинална среща от Мондиал 2014. Двубоят бе доста равностоен, но в крайна сметка Лео Меси и компания отиват на финал, където ще се изправят срещу Германия.

В редовното време двата тима не си отбелязаха гол, като това не бе факт и в допълнителното време, което бе дадено. В самото начало Снайдер и Меси размениха по един опасен удар, а след това последва битка предимно в средата на терена. Втората част започна без ситуации, като чак в последните десет минути се стигна до две отлични положения. Центриране отдясно, след което Игуаин засече топката, но топката се спря в мрежата от външната страна на вратата.

В самия край Робен можеше да донесе успеха на Холандия, след като нахлу в наказателното поле, но Масчерано изби топката в последния момент. В 115-ата минута Паласио излезе на чиста позиция, но реши с глава просто да подаде топката на Силесен.

Така се стигна до дузпи, при които Влаар пропусна още при първото изпълнение. След него Меси, Робен, Гарай бяха точни, а след тях Серхио Ромеро спаси и удара на Снайдер. Агуеро вкара, а същото стори и Каут. В решаващия момент Макси бе точен и прати Аржентина на финал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
245