Голът на сезона в победата на Колумбия над Уругвай (видео)


И. Ангелов

Голът на сезона в победата на Колумбия над Уругвай (видео)

Два гола от Джеймс Родригес станаха причината Колумбия да продължи към четвърт-финалната фаза на Световната купа в Бразилия, където ще се срещне именно с домакините. Днес в мач от осмина-финалите Уругвай бе победен с 2:0, а първото попадение в мача със сигурност е сред най-красивите в турнира.

Феноменалното попадение падна в 28-ата минута днес, когато от позиция пред дъгата на наказателното поле Родригес получи висока топка, овладя с гърди и преди тя да падне на земята от воле той я запрати в ъгъла на вратата, където тя се удари в горната греда и влетя зад линията - 1:0.

Уругвай отстъпваше по всички параграфи днес, като вратарят на Колумбия бе забелязан чак в 40-ата минута, когато спаси воле от Гонзалес.

В 50-ата минута резултатът стана 2:0, когато при прекрасна атака Армеро намери Мартинес на фланга, той центрира на втора греда за Куардадо, който с глава свали на Родригес за гол от непосредствена близост - 2:0. 

До края на срещата Оспина бе затруднен на 2 пъти, но все пак резултатът се запази и ще станем свидетели на четвърт-финал между Бразилия и Колумбия.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
129