Аржентина с 3 от 3 в груповата фаза (видео)


FUTBOL-TV

Аржентина с 3 от 3 в груповата фаза (видео)

Аржентина победи Нигерия с 3:2 в директния сблъсък за 1-во място в група "F" на Мондиал 2014. Лионел Меси реализира два от головете на Аржентина, а точно толкова вкара и Ахмед Муса, който на два пъти изравняваше. Бълхата откри резултата след само 3 минути игра, като това бе неговия трети гол в турнира. Само 70 секунди по-късно Муса с красив удар препарира Ромеро и веднага възстанови равенството.

В даденото продължение на първата част Меси, който вчера стана на 27 години вкара втория си гол в мача и четвърти в турнира след страхотно изпълнение на пряк свободен удар. Второто полувреме започна като първото - с два бързи гола. Отново Муса бе точен за своя тим. Именике и Муса разиграха двойно подаване, а вкаралият вече гол в мача, завърши атаката с ново попадение - 2:2. Три минути по-късно обаче Аржентина отново излезе напред. Рохо засече центрирана топка от корнер и прониза мрежата на Енияма за 3:2. Това бе и първи гол за защитника с екипа на гаучосите.

Така Меси и компания ще се изправят на 1/8 финалите най-вероятно срещу Еквадор или Швейцария. Нигерия пък ще има нелеката задача да срещне набралата скорост Франция.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
133