Ходжсън: Показахме какъв добър отбор може да бъдем


Н. Гавазов

Ходжсън: Показахме какъв добър отбор може да бъдем

Старши-треньорът на националния отбор на Англия Рой Ходжсън след мача с Коста Рика от третия кръг на груповата фаза на Световното първенство заяви, че е доволен от своя тим.

"Показахме какъв добър отбор може да бъдем. Разочарован съм от това, че не успяхме да завършим турнира с победа, но не мисля, че от нас може да се иска по-зрелищна игра. Като махна първите 10-12 минути, мисля, че напълно доминирахме, но не успяхме да използваме шансовете си. Ако бяхме реализирали положенията си, щяхме да постигнем убедителна победа", заяви Ходжсън.

"Създавахме положения - това е много важно. Обикновено Стъридж в края действа по-премерено, поради това не се безпокоя, знам, че той ще използва своите шансове в бъдеще. Мисля, че не ни провървя в това, че не постигнахме победа, но аз съм доволен от това, че дадохме на феновете повод за одобрение", каза още наставникът на Англия.

"Мисля, че всички играха много добре, линията на защитниците проведе отличен мач. Играхме с отбор, който победи Уругвай и Италия и зае първо място в групата. Не дадохме нито един шанс на Коста Рика. Доминирахме в центъра на терена, тук надиграхме противника. Единственият неуспех е, че не успяхме да реализираме шансовете си", завърши Ходжсън.

 

  Сподели
123