Ди Мария: Аржентина играе добре


Н. Гавазов

Ди Мария: Аржентина играе добре

Крилото на националния отбор на Аржентина Анхел Ди Мария е глух към критиките, с които "албиселесте" се сблъска след срещата с Иран от втория кръг на груповата фаза на Световното първенство по футбол в Бразилия.

"Напълно съм доволен от това, как играем. Когато теб те срещат едва ли не всичките единадесет футболисти на противника, на практика няма как да играеш. Добре, че бе убийствения изстрел на Меси, беше много трудно да се вкара от подобна ситуация. Разбира се, създадохме положения за гол. Беше важно да победим, а това означава, че сме на правилния път. Смятам, че проведохме добър мач", заяви Ди Мария.

"И в двата си двубоя играхме срещу отбори, които играят в отбрана. Излизаш срещу един защитник, а срещу теб се появява друг. Това е много трудно. Може би когато се класираме за плейофите, там ще срещнем отбори, които обичат да атакуват. Те ще излязат на терена, за да играят, а това нас напълно ни устройва. Всички знаят, че Аржентина е много силна, когато има пространство за атаки", каза още Анхел.

 

  Сподели
105