Харт: Бяхме убедени, че ще се представим успешно


Н. Гавазов

Харт: Бяхме убедени, че ще се представим успешно

Вратарят на националния отбор на Англия Джо Харт коментира поражението от Уругвай с 2:1 в мач от втория кръг на груповата фаза на Световното първенство по футбол. Стражът на "Трите лъва" изрази надежда, че Италия ще успее да спечели оставащите си двубои до края на груповата фаза, с което ще помогне на Англия да продължи в плейофите.

"Много е трудно да се говори след такова обидно поражение. Много хвърлиха всичките си сили за подготовка за този турнир, раздадоха се без остатък, а в крайна сметка се получиха обезкуражаващи резултати. Това е много обидно, защото бяхме убедени, че ще се представим успешно. В националния отбор на Англия са събрани най-добрите играчи, има лидери, имаме добър треньор, но независимо от всичко това, ние загубихме двата си мача", заяви Харт.

"Луис Суарес доказа, че е нападател от световна класа. Нивото на Световното е такова, че за всяка, дори най-незначителна грешка съперникът те наказва. Вторият допуснат гол е пряко потвърждение на това. В мача с Коста Рика ще приложим всичките си сили за победата. Още повече, че турнирът за нас не е завършил. Ако италианците спечелят всичките си мачове, а ние постигнем голяма победа в последния двубой, мястото в плейофите ще е наше. Ходжсън? Той трябва да остане на своя пост", добави стражът на Англия.

 

  Сподели
197