Кавани предупреди англичаните


Н. Гавазов

Кавани предупреди англичаните

В навечерието на "мача на живот и смърт" в група D на Световното първенство по футбол между Уругвай и Англия, нападателят на южноамериканците Единсон Кавани предупреди съперника да не се надява на лесна победа срещу неговия отбор.

"Към всеки мач и към всеки отбор се отнасяме еднакво и това, че сега се изправяме срещу Англия, не прави тази среща специална. Само искам да кажа на англичаните: ако те се надяват да ни победят, на тях ще им е невероятно трудно", заяви Кавани.

"Трудно е да кажа какво се случи в мача с Коста Рика. Преди всичко недооценихме съперника и надценихме себе си. Предполагахме, че костариканците не е особено силен отбор, сами чувствахме, че добре сме се подготвили за Световното и много искахме да започнем с победа. Но мачовете не се печелят преди да се изиграят", каза още нападателят.

"Суарес? Той ще ни направи по-силни. С него сме играли заедно и ще се радвам, ако двамата се окажем на терена. Що се отнася до разговорите за проблеми в отбора, не им обръщаме внимание. Лично аз винаги се старая да се показвам от своята най-добра страна преди всичко заради тима. Така ще бъде и в мача с Англия", споделя Кавани.

 

  Сподели
139