Англия с приятелска загуба от Чили


И. Ангелов

Англия с приятелска загуба от Чили

Англия не успя да победи Чили в приятелска среща на "Уембли" днес, когато донякъде експериментален състав на "Трите лъва" загуби с 2:0 от мотивиран състав на гостите, който изглежда искаше да се докаже срещу именит съперник преди финалите в Бразилия и Световната купа.

Англия започна мотивирано, с добра ситуация пред Лалана, но още в 7-ата минута Алексис Санчес откри след центриране на Ревеко, с което Бейнс не успя да се справи. В 14-ата минута и Босежур опита да вкара на Форстър, но вратаря на Англия спаси. 

В 19-ата минута Лампард бе близо до гол от пряк-свободен удар. В 32-ата минута Форстър отново спаси златна ситуация пред Босежур. Във втората част не видяхме различен футбол. Чили организираше атаки, а Англия опитваше да атакува от спечелени статични положения, изпълнени от Бейнс или Лампард. 

Чили обаче владееше комфортно топката винаги и спокойно печелеше терен. Така в 94-ата минута тима дори стигна до нов гол, когато отново Алексис Санчес вкара, макар това да стана при ужасна грешка на Кейхил и бърза контра за гостите.

  Сподели
166