Испания няма да сгреши срещу Грузия


Н. Гавазов

Испания няма да сгреши срещу Грузия

Испания - Грузия
Стадион: "Карлос Белмонте", Албасете
Дата: 15.10.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Флориан Майер (Германия)

Испания посреща Грузия в мач от последния кръг на квалификационния турнир за класиране за Мондиал 2014. Разположението на силите в групата е такова, че световните шампиони имат нужда само от една точка, за да си гарантират първото място и да заминат директно за Бразилия. Въпреки очакванията на мнозина, развитието на събитията в група I не доведе до изненада - испанците записаха пет победи и две равенства от седем мача, вкараха 12 гола и допуснаха само 3, изпреварвайки втория Франция с три точки.

От Грузия никой не очакваше чудеса, дори според предварителните прогнози представителният тим на кавказката държава би трябвало да бъде последен в групата. След седем изиграни мача възпитаниците на Темур Кетцабиа са предпоследни, постигайки победа и две равенства. Отборът имаше възможност да претендира и за третото място, ако в петък не бе загубил домакинството си на Финландия.

Висенте дел Боске няма проблеми с контузени или наказани играчи от последния мач с Беларус, в който Мичу отбеляза гол при дебюта си за националния отбор. Твърде вероятно е обаче нападателят на Суонзи да започне от пейката, за сметка на Негредо. Почти сигурно е, че Иниеста ще се върне в стартовия състав, а вчера старши-треньорът на испанците намекна, че ще започне мача с Касияс на вратата. Вероятно това ще се единствените изменения в стартовия състав от двубоя в петък.

Относно Грузия, отборът пристига без наказаните Канкава, Таргамадзе и Григалава. Вероятно това ще доведе до промени в атакуващата линия и защитата. Отпред мача ще започне Двалишвили, а в ариегарда може би ще се върне Кашиа, а на негово място ще започне Даушвили. Схемата на игра ще е традиционната 4-4-2.

Единственото, което може да вкара някаква интрига в мача тази вечер е това, че испанците завършиха наравно с Франция и Финландия при домакинствата си на тези два отбора. Едва ли обаче световните шампиони ще допуснат три грешки в една квалификационна кампания, така че само любителите на научната фантастика биха могли да предположат, че Грузия ще постигне нещо в този мач. По-скоро двубоят е чудесен за игра на хендикап или на това, че Испания ще отбележи повече от 2.5 гола.

Прогноза за: Испания - Грузия 3:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Испания:

01 юли Бразилия - Испания 3:0 (Купа на Конфедерациите)
14 август Еквадор - Испания 0:2 (Приятелска среща)
06 септември Финландия - Испания 0:2 (Квалификация за СП 2014)
10 септември Испания - Чили 2:2 (Приятелска среща)
11 октомври Испания - Беларус 2:1 (Квалификация за СП 2014)

Грузия:

02 юни Ирландия - Грузия 4:0 (Приятелска среща)
05 юни Дания - Грузия 2:1 (Приятелска среща)
14 август Казахстан - Грузия 1:0 (Приятелска среща)
06 септември Грузия - Франция 0:0 (Квалификация за СП 2014)
10 септември Грузия - Финландия 0:1 (Квалификация за СП 2014)


Досегашни срещи:

Испания - Грузия

1 среща
1 победа за Испания
0 равенства
0 победи за Грузия
Голова Разлика: 1:0 за Испания


Коефициенти от bet365:
Испания - 1.050
Равен - 13.00
Грузия - 26.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
121