Испания ще бъде безпощадна към Беларус


Н. Гавазов

Испания ще бъде безпощадна към Беларус

Испания - Беларус
Стадион: "Иберостар Естади", Палма де Майорка
Дата: 11.10.2013г.
Час: 23:00
Съдия: Бас Нийхаус (Холандия)

Разположението на силите в квалификационна група група I за класиране за Мондиал 2014 е такова, че испанците и французите имат еднакво количество точки. Предимството на колектива на Дел Боске обаче се състои в по-добрата голова разлика, но най-вече в това, че "Ла Фурия" има мач повече от своя конкурент. Т.е. победа утре вечер срещу Беларус ще означава, че Испания може да си позволи и равенство в последния мач от групата срещу Грузия.

Относно представянето на Беларус, отборът от бившия Съветски съюз има в своя актив една победа и едно равенство, като за седем мача колективът на Георгий Кондратиев е допуснал 14 гола във вратата си, а е огорчил противниците си само шест пъти.

Интересното около Испания е, че нападателят на Суонзи Мичу получи повиквателна. Почти сигурно е обаче, че бившият футболист на Райо Валекано ще започне мача от пейката, което означава, че атаката ще се води от Алваро Негредо.

Относно гостите, те са без подвизаващия се из испанските полета Александър Хлеб, който е лидер на отбора. В по-голямата си част играчите на Беларус участват в различните нива на руския футбол като вратарят Веремко, защитниците Верховцов, Мартинович, Бордачьов, полузащитниците Кисляк, Драгун, Тигорев и други.

"Пред нас са два финала. Има шест точки, които не може да си позволим да не ги вземем. Футболът е коварен, така че нямаме друг избор, освен да доведем нещата до техния край", заяви в навечерието на срещата наставникът на испанския национален отбор Висенте дел Боске.

"Във всеки мач излизаме с цел да постигнем положителен резултат. В първата среща с испанците помолих момчетата смело да атакуват и да не стоят в отбрана. Смятам, че да се стои в отбрана и да чакаш съперника да сгреши, няма да реши твоите задачи. Ще се опитаме да покажем своя футбол и във втория мач. Ще се стараем да не паркираме автобуса в наказателното поле, а да атакуваме", признава наставникът на гостите Георгий Кондратиев.

През октомври миналата година Испания победи Беларус в Минск с 4:0. Колкото и коварен да е футболът, едва ли трябва да очакваме някаква изненада в утрешната среща. Предполага се, че домакините ще започнат ярко и ще се опитат да решат всички въпроси относно победителя в мач още до почивката. Ето една чудесна възможност този двубой да се играе победа за Испания през първото полувреме и победа в мача, а защо не и вариант с отбелязване на над 2.5 гола? Особено, ако Кондратиев спази обещанието си за автобуса?

Прогноза за: Испания - Беларус 4:0

 

Последни 5 изиграни срещи:

Испания:

27 юни Испания - Италия 0:0 - 7:6 сл. дузпи (Купа на Конфедерациите)
01 юли Бразилия - Испания 3:0 (Купа на Конфедерациите)
14 август Еквадор - Испания 0:2 (Приятелска среща)
06 септември Финландия - Испания 0:2 (Квалификация за СП 2014)
10 септември Испания - Чили 2:2 (Приятелска среща)

Беларус:

07 юни Финландия - Беларус 1:0 (Квалификация за СП 2014)
11 юни Беларус - Финландия 1:1 (Квалификация за СП 2014)
14 август Беларус - Черна гора 1:1 (Приятелска среща)
06 септември Беларус - Киргизстан 3:1 (Приятелска среща)
10 септември Беларус - Франция 2:4 (Квалификация за СП 2014)


Досегашни срещи:

Испания - Беларус

1 среща
1 победа за Испания
0 равенства
0 победи за Беларус
Голова Разлика: 4:0 за Испания


Коефициенти от bet365:
Испания - 1.050
Равен - 19.00
Беларус - 51.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
94