Германия ще помете Австрия


Н. Гавазов

Германия ще помете Австрия

Германия - Австрия
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 06.09.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Милорад Мажич (Сърбия)

Германия ще посрещне Австрия малко повече от две години след онова 6:2 в Гилзенкирхен, когато двата тима бяха съперници в група А от квалификациите за класиране за финалите на Евро 2012. Всъщност, последните десет срещи между Германия и Австрия показват ясно превъзходството на Бундестима, който има 9 победи и само едно равенство през далечната 1991 година.

Двубоят утре вечер е част от квалификационния турнир за класиране за Мондиал 2014 и четири кръга преди края нещата в двата лагера изглеждат много различни. Германия е лидер в група С с пет победи, едно равенство, 16 точки и голова разлика 22-7, като 4 от допуснатите попадения бяха само в един мач - онова 4:4 срещу Швеция миналия октомври. Ако колективът на Йоахим Льов победи утре вечер, той ще направи важна крачка към класирането за финалите за Мондиал 2014, защото следващите два мача са гостуване на Фарьорските острови и домакинство на Ирландия.

Австрия записа три победи, две равенства, една загуба и голова разлика 15-5, а 11-те спечелени пункта оставят тима на второ място в класирането. Толкова обаче са точките на Швеция и Република Ирландия и единственото хубаво нещо е, че преките конкуренти на австрийците ще се срещнат утре вечер в Дъблин. Много е рано за сметки, но така или иначе до края на турнира хората на Марсел Колер предстои да приемат ирландците и да гостуват на Швеция и Фарьорските острови.

Големите отсъстващи от страна на домакините са Бастиан Швайнщайгер и Марио Гьотце, които лекуват контузии. В състава на Германия обаче има достатъчно големи имена, така че Льов със сигурност е намерил решение на ситуацията. Вероятно в опорната зона ще играят Кедира и Гюндоган, а по крилата Мюлер и Ройс. Йозил ще се разположи зад единствения нападател Шюрле.

Съставът на Австрия не страда от контузени или наказани футболисти и това е добра новина за треньорския щаб, който най-вероятно ще започне мача с един нападател и петима футболисти в средата на терена. Схемата 4-5-1 е обусловена от мощната средна и атакуваща линия на противника и именно така Колер смята да неутрализира нападението на домакините.

Логиката сочи, че Германия би трябвало да няма проблеми с Австрия. Класата на домакините е по-голяма, освен това играчите на Льов ще имат подкрепата на трибуните, а статистиката също говори в полза на Германия - в последните два мача на немска земя домакините никак не са гостоприемни и победиха съперника си с по 4 гола разлика. Именно това се очаква да се случи утре вечер, като единствената интрига в двубоя е, дали гостите ще успеят да се разпишат и на колко попадения ще станем свидетели.

Прогноза за: Германия - Австрия 4:0


Последни 5 изиграни срещи:

Германия:

22 март Казахстан - Германия 0:3 (Квалификация за СП 2014)
26 март Германия - Казахстан 4:1 (Квалификация за СП 2014)
29 май Еквадор - Германия 2:4 (Приятелска среща)
02 юни САЩ - Германия 4:3 (Приятелска среща)
14 август Германия - Парагвай 3:3 (Приятелска среща)

Австрия:

06 февруари Уелс - Австрия 2:1 (Приятелска среща)
22 март Австрия - Фарьорски о-ви 6:0 (Квалификация за СП 2014)
26 март Ирландия - Австрия 2:2 (Квалификация за СП 2014)
07 юни Австрия - Швеция 2:1 (Квалификация за СП 2014)
14 август Австрия - Гърция 0:2 (Приятелска среща)

Досегашни срещи:

Германия - Австрия

37 срещи
24 победи за Германия
6 равенства
7 победи за Австрия
Голова Разлика: 85:50 за Германия

Коефициенти от bet365:
Германия - 1.20
Равен - 8.00
Австрия - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
92