Германия няма да има проблеми срещу Парагвай


Н. Гавазов

Германия няма да има проблеми срещу Парагвай

Германия - Парагвай
Стадион: "Фритц Валтер", Кайзерслаутерн
Дата: 14.08.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Иван Бебек (Хърватия)

Независимо от това, че предстоящият двубой носи приятелски характер, в състава на Бундестима бяха извикани най-силните изпълнители. А това означава, че Льов подхожда много отговорно към всеки един мач, независимо дали е контрола или официална среща. Специално в този двубой германците ще се готвят за световната квалификация с Австрия от група С, в която Бундестимът след шест мача е лидер.

Днешният двубой ще пропуснат заради травми полузащитниците на Байерн Мюнхен Бастиан Швайнщайгер и Марио Гьотце, а също така и техния съотборник Тони Кроос, който получи позволение да бъде до съпругата си след раждането на дете. След мача от първия кръг на Бундеслигата между Шалке 04 и Хамбургер стана известно, че Дракслер също няма да може да помогне на Бундестима, тъй като младият футболист контузи ахилеса си. За пореден път не е извикан и голмайстора на миналия сезон в Бундеслигата Щефан Кислинг, което само идва да ни убеди, че Льов е в конфликт с голмайстора.

Парагвайците след последното домакинско поражение от Чили останаха без своя наставник Херардо Пелусо, който подаде оставка, поемайки отговорността за загубата. Ако трябва да бъдем честни, Херардо пое тима от нищото, той застана на поста в хода на световните квалификации, заменяйки провалилия се в първите мачове Франсиско Арсе. Пелусо обаче не успя да поправи нещата и при него парагвайците дори се смъкнаха на последното място, допускайки да бъдат изпреварени от боливийците. В края на миналия месец "гуараните" бяха поети от Виктор Хенес, но едва ли отборът има шансове да се класира за финалите на Мондиал 2014 - разликата от петото място е осем точки, а мачовете до края са само четири.

Предполага се, че двамата треньори ще използват всички налични футболисти и различни тактически схеми. Вероятно Льов ще започне с един нападател и петима полузащитника, а на по-късен етап от мача може да включи в атаката и още един играч. Относно Парагвай, вероятната схема на игра ще е 4-4-2 с Крус и Бенитес в нападение. Средната линия може би ще е изградена от Фабро, Мартинез, Ортис и Риверос.

Очакванията са домакините да доминират в срещата и да победят с поне два гола разлика.

Прогноза: Германия - Парагвай 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Германия:

06 февруари Франция - Германия 1:2 (Приятелска среща)
22 март Казахстан - Германия 0:3 (Квалификация за СП 2014)
26 март Германия - Казахстан 4:1 (Квалификация за СП 2014)
29 май Еквадор - Германия 2:4 (Приятелска среща)
02 юни САЩ - Германия 4:3 (Приятелска среща)

Парагвай:

15 ноември Парагвай - Гватемала 3:1 (Приятелска среща)
07 февруари Паргвай - Ел Салвадор 3:0 (Приятелска среща)
23 март Уругвай - Парагвай 1:1 (Квалификация за СП 2014)
26 март Еквадор - Парагвай 4:1 (Квалификация за СП 2014)
08 юни Парагвай - Чили 1:2 (Квалификация за СП 2014)

Досегашни срещи:

Германия - Парагвай

1 среща
1 победа за Германия
0 равенства
0 победи за Парагвай
Голова Разлика: 1:0 за Германия

Коефициенти от bet365:
Германия - 1.28
Равен - 5.50
Парагвай - 10.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
99