Бразилия с класика над Франция (видео)


И. Ангелов

Бразилия с класика над Франция (видео)

Бразилия успя да надвие Франция в една от най-очакваните приятелски срещи напоследък. Бразилия заложи на изключително гръмките си имена в атака да тормозят противника и така Оскар, и резервите Ернанес и Лукас вкараха днес за 3:0.

През първата част и двата отбора действаха предпазливо, а бразилците затрудниха на няколко пъти своите гости. Второто полувреме започна силно за Селесао и Фред помогна на Оскар да вкара красив гол в 54-ата минута.

Още в следващата минута Оскар можеше да удвои резултата, но Лорис имаше късмет след удара в далечния ъгъл. В 65-ата минута Лорис спаси по прекрасен начин удар на Фред, но французите изглежда нямаха отговор за играта на Неймар и компания. Именно новото попълнение на Барселона асистира на Ернанес за второто попадение в 85-ата минута, когато видяхме изключителни действия на Бразилия на контра-атака.

Това не бе всичко днес, след като в самия край Марсело бе препънат в наказателното поле от ужасяващо представилия се днес Матю Дебюши и това бе дузпа. Лукас Моура застана зад топката и реализира със самочувствие за класическа победа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
94