Англия вкара осем на Сан Марино (видео)


И. Ангелов

Англия вкара осем на Сан Марино (видео)

Седем различни голмайстора намериха мрежата за Англия срещу Сан Марино днес в мач от осма група на квалификациите за Световната купа през 2014-та година. "Уембли" видя голове на Окслейд-Чембърлейн, Дефоу, Йънг, Лампард, Рууни, Стъридж и автогол на Дела Вале от Сан Марино.

Дела Вале си вкара в 12-ата минута. Всъщност попадението можеше да се зачете и на името на Уейн Рууни. В 28-ата минута Алекс Окслейд-Чембърлейн размени пасове с Рууни и вкара топката зад Симочини.

В 33-ата минута бе отменен гол на Англия поради засада, но това бе спорно решение. Още в следващата атака обаче Дефоу вкара  на празна врата след едно центриране на Рууни, отклонено от Чембърлейн с глава.

В 39-ата минута Ашли Йънг вкара феноменално попадение от далечно разстояние. 3 минути по-късно Франк Лампард вкара нов красив гол. В 54-ата минута Уейн Рууни вкара за 6:0.

В 70-ата минута Ашли Йънг изработи гол за Даниел Стъридж, който вкара лесно с глава. В 78-ата минута Дефоу вкара прекрасно попадение с пета и до края на срещата потърси хеттрика си, но пропусна няколко възможности.

 

1. Черна гора




10т.
2. Англия




8т.
3. Полша




5т.
4. Молдова




4т.
5.

Украйна




2т.
6. Сан Марино




0т.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109