Англия се оказа прекалено силна за Бразилия (видео)


И. Ангелов

Англия се оказа прекалено силна за Бразилия (видео)

Бразилия гостуваше на "Уембли" днес в един от най-интересните приятелски сблъсъци, и домакините успяха да надделеят над своя опонент с 2:1. В срещата видяхме нетипичен пропуск на дузпа от Роналдиньо, а пред двете врати се развиха много действия и като герои за своите се проявяваха Джо Харт и Жулио Сезар.

В 19-ата минута Роналдиньо имаше шанс да открие за своите, след като при опит да центрира той намери ръката на Джак Уилшър и това бе отсъдено като дузпа. Рони обаче насочи топката слабо в обсега на Джо Харт, и при опита за добавка отново не успя да вкара.

Само след 7 минути обаче Уейн Рууни се разписа след добра игра на Уилшър. В 41-ата минута Сезар трябваше да внимава след страхотен удар на нападателя на Манчестър Юнайтед.

На полувремето видяхме няколко промени в двата отбора и това даде мигновен ефект за гостите. Фред вкара още в 48-ата минута след трагична защита на Англия и в частност Гари Кейхил. В 60-ата минута след лоши действия в отбрана за гостите пък Рууни предостави топката на резервата Лампард, който я насочи по красив начин неспасяемо за Сезар. Така днес англичаните се увенчаха с победата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
120