Драма на Уембли и загуба за Англия от Холандия (видео)


И. Ангелов

Драма на Уембли и загуба за Англия от Холандия (видео)

Англия прие Холандия в суперсблъсъка на приятелските срещи от днешния ден, като гостите победиха днес с резултат 3:2. Ариен Робен и Клаас Ян Хунтелаар вкараха за гостите преди Гари Кейхил и Ашли Йънг да изравнят. Робен обаче реши нещата в края. В крайна сметка изпълненият с контузии английски тим, който все още няма и постоянен мениджър, загуби срещата и разочарова на "Уембли".

През първата част Холандия имаше контрол над топката, но не достигаше до добро положение пред домакинската врата. Дани Уелбек и Даниел Стъридж бяха активни в атаката на Англия, но и те не намериха вратата. Гол падна чак в 57-ата минута от Робен. Хунтелаар увлече Смолинг и позволи на Робен да стреля добре с левия крак извън наказателното поле. 

В 58-ата минута пък вкара Хунтелаар. Това стана след центриране на Дирк Кайт, като при стълкновението си за гола с Крис Смолинг, бранителя бе контузен и изнесен на носилка - още лоши новини с травмите за Ман Юнайтед. В игра влезе Фил Джоунс, който изработи изравнителното попадение по-късно.

В 85-ата минута Гари Кейхил вкара в ситуация, в която можеше да бъде отсъдена засада. Гол добави Йънг след асистенция на Джоунс в 91-ата минута. Минута по-късно Робен наказа домакините със страховито попадение и реши нещата в полза на гостите.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
88