Кристиано и компания не вкараха в Полша (видео)


И. Ангелов

Кристиано и компания не вкараха в Полша (видео)

 

Полша прие Португалия в един от по-интересните приятелски мачове в днешния ден, като двубоят завърши без голове 0:0. Двата отбора играха сравнително равностойно, като лек превес в началото и в края на срещата демонстрира Португалия. Силен мач направиха крилата на гостите, но ударите и на двата тима не споряха.

Началото бе силно за Португалия, като през цялата първа част Роналдо и Нани буквално разпиляваха отбраната на домакините. Всеки път обаче се получаваше едно и също. Всеки пробив на двамата завършваше с удар по земя към далечни ъгъл, като топката винаги излизаше леко в страни. На няколко пъти обаче ударите на Нани трябваше да бъдат избивани от вратаря на домакините Сченсни, който ги държеше в мача.

От другата страна на терена се получаваха по-малко атаки, но те бяха по-опасни. Във всеки случай домакините търсеха Обраняк, чиято задача явно бе да завършва атаките. Той го правеше по страхотен начин с удари от далечно и близко разстояние, но без успех. Цялата картина се повтори и през втората част, която бе значително по-бавна, особено след като Роналдо и Нани напуснаха игра.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
87