Националният отбор на Англия загуби четвърти играч


Н. Гавазов

Националният отбор на Англия загуби четвърти играч

Националният отбор на Англия в навечерието на приятелската среща с Холандия продължава да губи играчи. От повиквателната си в „Трите лъва" се отказа защитника на Тотнъм Кайл Уокър, съобщи BBC Sport в обедната си информационна емисия. 21-годишният бранител записа 90-минутно участие във вчерашния мач срещу Арсенал, в който „шпорите" претърпяха загуба с 2:5.

Кайл провежда един много добър сезон и това накара Капело да го повика за контролата с Испания през ноември миналата година. Няколко дни по-късно Уокър влезе и в стартовия състав на англичаните срещу Швеция.

Мо за следващия си двубой с националната фланелка защитникът ще трябва да почака. Не става ясно каква е причината да бъде отказана повиквателната, но се предполага, че е получил някаква травма във вчерашното дерби на Северен Лондон.

По-рано се разбра, че мача на Англия срещу Холандия ще пропуснат заради травми Том Клевърли, Уейн Рууни и Дарън Бент. Временно изпълняващият длъжността старши треньор на „Трите лъва" Стюърт Пиърс все още не е поканил техни заместници.

 

  Сподели
100