Рамзи: Срещу българите ще покажем добра игра


Н. Гавазов

Рамзи: Срещу българите ще покажем добра игра

Капитанът Аарън Рамзи призна, че би било „сюрреалистично", ако Уелс може да завърши своята кампания за Евро 2012 на третото място в класирането на група G, но също така изрази своята увереност в добрите перспективи пред отбора. Както е известно, островитяните започнаха квалификациите с четири поредни загуби, като по това време смениха три различни мениджъра, а специалистите определиха отбора за аутсайдера в групата.

След поемането на тима от Гари Спийд обаче, играта на „драконите" видимо се подобри, а победите над Черна гора и Швейцария помогнаха на Уелс да остави зад себе си другият аутсайдер в групата - България. Двата отбора се срещат тази вечер в София и евентуална победа на гостите и загуба на Швейцария срещу Черна гора, ще позволи на Уелс да завърши на трето място в класирането.

Рамзи призна, че никой не мисли за третото място, но според него, един положителен резултата в София ще покаже израстването на отбора под ръководството на Спийд.

„Преди няколко мача беше сюрреалистично да мислим за третото място в групата. Но ние променихме играта си и доказахме на всички и най-вече на себе си, че сме способни на по-големи неща. Постигнахме добри резултати, играхме добре и срещу Англия, въпреки че загубихме и сега пристигаме тук, за да покажем също добра игра. По принцип е малко трудно, когато сменяш треньора си - трябва да се адаптираш не само на терена, но и извън него, но мисля, че ние вече успяхме да го направим и всички вярваме в доброто бъдеще пред тима", цитира Sky Sports думите на Рамзи.

 

  Сподели
82