Кейн с послание за Саутгейт


И. Ангелов

Кейн с послание за Саутгейт

Хари Кейн благодари на Гарет Саутгейт, докато написа емоционално съобщение за напускащия мениджър на Англия. След сърцераздирателна загуба в пореден финал на Европейско първенство срещу Испания в неделя, Саутгейт реши да подаде оставка от поста си, след като служи на страната си в продължение на осем години. Мениджърът ще остане в историята като един от най-успешните старши треньори, управлявали "Трите лъва", като ги изведе до полуфиналите на три големи турнира и достигна последователни финали на Евро.

Тъй като 53-годишният реши да прекрати пътя си с националния отбор на Англия, капитанът Хари Кейн се обърна към социалните медии, за да напише емоционален пост, посветен на неговия мениджър, където му благодари за огромния му принос.

В Instagram Кейн сподели няколко свои снимки със Саутгейт и написа в надписа: "Бос. Благодаря ти за всичко, което направи за мен и страната ни! Ти беше един от най-великите мениджъри на Англия и беше удоволствие да съм служил като капитан през цялото време. Ти помогна на нашата нация да се свърже и отново да повярва в нашия екип и създадохме спомени, които ще останат завинаги! Успех със следващата ти глава. Ще се видим, благодаря, бос!"

Очаква се Футболната асоциация да посочи заместника на Саутгейт през следващите няколко месеца. Няколко топ мениджъри бяха свързвани с работата, но Еди Хау от Нюкасъл Юнайтед се смята за фаворит за тази роля.

  Сподели
46