Тедеско: Искам да продължа с Белгия


Н. Гавазов

Тедеско: Искам да продължа с Белгия

Старши -треньорът на белгийския национален отбор Доменико Тедеско говори за критиките срещу него след отпадането на тима на 1/8-финалите на Европейското първенство 2024.

"Вече трябва да чакате (за критики), когато подписвате договор. Когато губим, много хора изпитват такъв прилив на емоции. Мога само да отговоря, че имам голяма вяра в отбора си и днешният резултат е несравним с това как играхме. Жалко, че от всички шансове в мачовете на Еврото успяхме да реализираме само два.

В някои моменти можехме да постигнем повече, в други всичко беше доста добре. Лично аз искам да продължа напред след това, но сега не е моментът да ме питате за това. Това зависи от самата Белгия, а не от мен“, заяви Тедеско.

Припомняме, че мачът от 1/8-финалите на Европейското първенство 2024, в който се срещнаха националните отбори на Франция и Белгия, завърши с победа на французите с резултат 1:0. Така французите се класираха за четвъртфиналите на турнира, където ще срещнат Португалия. Националният отбор на Белгия отпадна от Евро 2024.

  Сподели
42