Патрик-Габриел Галчев ще получи покана за националния отбор


FUTBOL-TV

Патрик-Габриел Галчев ще получи покана за националния отбор

Селекционерът на България - Илиан Илиев ще викне защитника Патрик-Габриел Галчев в националния отбор, твърди "Тема спорт". Десният бек се понрави с представянето си от началото на втория полусезон и 55-годишният специалист ще му прати повиквателна за контролите с Танзания и Азербайджан, които са част от новия турнир на ФИФА - FIFA Series. Първият двубой с африканците е на 22 март, а три дни по-късно "лъвовете" се изправят срещу домакините.

Галчев дебютира за мъжката ни селекция при Младен Кръстаич. Сръбският наставник го повика за евроквалификациите срещу Черна гора (1:2), Сърбия (1:1) и Литва (1:1).

"Сините" може да имат и още един представител в националния отбор. Не е изключено Илиан Илиев да прати повиквателна и на централния защитник Кристиан Димитров. Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков пък ще бъдат в селекцията на младежите за квалификацията за Евро 2025 срещу Полша.

Хосе Кордоба пък почти сигурно ще получи повиквателна за националния отбор на Панама за срещата с Мексико от Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

  Сподели
109