Италия и Англия ще стартират с равен


И. Ангелов

Италия и Англия ще стартират с равен

Италия - Англия
Стадион: Диего Армандо Марадона
Дата: 23.03.2023 г.
Час: 21:45 ч.

Последния мач на Италия бе през ноември при загубата от Австрия с 2:0. Но по отношение на големите турнири тимът спечели последните два двубоя в Лига на нациите срещу Унгария и Англия през септември. Това помогна за класиране на върха в група А3 и изпрати италианците на полуфинали с Испания през юни.

Тази среща обаче е първата в квалификационната фаза на трета група за европейското първенство. Англия изигра последно мач по време на Световната купа през декември, където напусна на четвъртфиналите срещу Франция след 2:1. В Лига на нациите тимът бе последен в група А3 без победа от шест мача.

И в двата тима има някои важни липсващи имена преди двубоя. При домакините с контузии са Киеза, Димарко и Проведел, докато Леонардо Бонучи тренира самостоятелно и е под въпрос. За Англия човекът във форма Маркъс Рашфорд се оттегли с травма, както вратарят Поуп и Мейсън Маунт в полузащитата.

Формата и от двете страни е противоречива, и с липсата на максималното качество в съставите може да станем свидетели на равенство в среща, която за момента не може да се категоризира като определяща за нито един от отборите поради старта на квалификациите.

Прогноза: Италия - Англия 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Стоунс
Магуайър
Уокър
Шоу
Хендерсън
Райс
Белингам
Сака
Кейн
Грилиш
Грифо
Ретеги
Берарди
Жоржиньо
Верати
Барела
Спинадзола
Лоренцо
Романьоли
Ачерби
   
Донарума
 
Италия (Роберто Манчини)

Обоснована прогноза: Италия - Англия 1:1

  Сподели
478