Италия ще остави Англия на дъното


И. Ангелов

Италия ще остави Англия на дъното

Англия - Италия
Стадион: Молиню, Уулвърхемптън
Дата: 11.06.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Тази среща е повторение на скорошния финал на Евро 2020. Тогава Италия победи на дузпи, след което се провали в опита за класиране на финалите на Световната купа в Катар, които ще са тази година.

Англия не стартира добре Лига на нациите и до тук загуби от Унгария преди да се подобри с равен срещу Германия. Все пак тимът е на дъното в групата и се представя контрастно на своя съперник, за чийто млад състав в по-голяма степен бяха въпросите преди началото на турнира.

В двата тима има проблеми, като Джеймс Джъстин продължава да липсва при домакините. Фил Фоден лекува коронавирус, а под въпрос са Томори и Калвин Филипс, който напусна след 14 минути игра с Германия. Саутгейт смени системата от трима в защита при загубата от Унгария към четирима срещу Германия, като ще видим дали това ще продължи.

При гостите Роберто Манчини загуби доста имена след обявяването на състава. Киелини се пенсионира след загубата от Аржентина за Финалисима, докато контузени са Берарди, Кен, Пинамонти, Дзаниоло и Дзакани.

Въпреки скорошната загуба от Аржентина, Италия държи първото място в групата и съставът се представя добре въпреки проблемите.

Прогноза: Англия - Италия 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Италия (Роберто Манчини)
 
Донарума
   
Бонучи
Бастони
Лоренцо
Спинадзола
Барела
Тонали
Пелегрини
Политано
Распадори
Дзербин
Грилиш
Кейн
Боуен
Белингам
Райс
Галахър
Трипиър
Джеймс
Магуайър
Стоунс
   
Пикфорд
 
Англия (Гарет Саутгейт)

Обоснована прогноза: Англия - Италия 0:1

  Сподели
581