Англия ще спечели в Унгария


И. Ангелов

Англия ще спечели в Унгария

Унгария - Англия
Стадион: Пушкаш Арена
Дата: 04.06.2022 г.
Час: 19:00 ч.

Унгария има 3 победи в последните си четири срещи. В този поход тимът отстъпи само на Сърбия и то с минималното 1:0, с което може да се каже, че формата е позитивна. Победените отбори обаче бяха Сан Марино, Северна Ирландия и Полша, които не могат да се категоризират от класата на противника в първия кръг от Лигата на нациите.

Англия няма загуба от Евро 2020 насам когато загуби финала. От тогава тимът спечели 7 пъти и направи 2 равенства, като победите поред са 4 преди този мач. Гарет Саутгейт ще има някои главоболия с избора на състав, след като отново във Висшата лига много таланти изгряха на едни и същи позиции.

В двата състава проблемите са малко. При домакините липсващи няма, като вероятно ще видим типичното 3-4-2-1. В Англия Бен Уайт е контузен в защитата. Първо повикване в предни позиции получи Джарод Боуен след вездесъщ сезон за Уест Хем Юнайтед. След титлата в Серия А с Милан и Фикайо Томори бе повикан за място в центъра на защитата за първи път от 2019 г., като предстои да видим дали ще бъде титуляр.

Наскоро Англия спечели гостуването си на Унгария с 4:0 и вероятно в този случай отново ще бъде прекалено силна за съперника.

Прогноза: Унгария - Англия 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Англия (Гарет Саутгейт)
 
Пикфорд
   
Стоунс
Магуайър
Джеймс
Трипиър
Райс
Уорд-Прауз
Стърлинг
Маунт
Фоден
Кейн
Шалай
Салай
Собослай
Наги
Наги
Шафер
Него
Ланг
Шалай
Орбан
   
Гулакси
 
Унгария (Марко Роси)

Обоснована прогноза: Унгария - Англия 0:3

  Сподели
520