Македония няма шанс в Италия


И. Ангелов

Македония няма шанс в Италия

Италия - Северна Македония
Стадион: Ренцо Барбера, Палермо
Дата: 24.03.2022 г.
Час: 21:45 ч.
Съдия: Клеман Тюрпен, Франция

Италия изненадващо се оказа в ситуация, в която може да пропусне Световната купа през 2022-ра година по-малко от година след като спечели Европейското първенство. От както надви Англия на финала на Евро 2020 тимът взе само 2 победи в 7 мача.

Северна Македония завърши зад Германия в квалификационната си група за Световното. Тимът загуби само веднъж в последните си 7 мача и то точно от Германия, поради което вероятно настроението ще е добро за най-тежкия съперник от всички в плейофите.

Откъм състави, при домакините Матиа Де Шилио замени контузения Джовани Ди Лоренцо в състава, докато Леонардо Бонучи остава под въпрос след като пропусна последните 5 мача на Ювентус. Доменико Берарди показва прекрасна форма и би следвало да играе на десния фланг. Имобиле и Белоти ще спорят за място в атака.

При гостите Адис Джахович се оттегли от състава с контузия. Елиф Елмас от Наполи ще е запознат с противника и ще играе с огромен опит. Гостите имат най-добрата си постройка на разположение и ще дадат всичко в срещата.

Качеството в лагера на Италия е прекалено голямо за да си представим в момента изпадане на тима от Световното първенство. Липса на победа ще се възприеме като катастрофа от тази страна.

Прогноза: Италия - Македония 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Македония (Благоя Милевски)
 
Димитриевски
   
Велковски
Муслиу
Ристовски
Алиоски
Барди
Костадинов
Елмас
Чурлинов
Ристовски
Трайковски
Инсине
Имобиле
Берарди
Верати
Жоржиньо
Барела
Сантос
Флоренци
Киелини
Ачерби
   
Донарума
 
Италия (Роберто Манчини)

Обоснована прогноза: Италия - Македония 2:1

  Сподели
851