Уелс ще удари Австрия


И. Ангелов

Уелс ще удари Австрия

Уелс - Австрия
Стадион: Кардиф Сити Стейдиъм
Дата: 24.03.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Уелс завърши последните седем срещи в груповата фаза на квалификациите за Световната купа без загуба, което включва и голямо 1:1 с Белгия във финалната среща. Тимът няма загуба от Евро 2020 насам, но формата не е и блестяща с 3 победи и 4 равенства в последните 7.

Австрия завърши на четвърта позиция в групата си зад отбори като Израел, Шотландия и Дания. Тимът достигна тези квалификации заради резултатите си в Лига на нациите. Австрия завърши 2021 с две поредни победи, в които вкара 4 гола на Израел и Молдова.

Откъм състави, при домакините ключовият Гарет Бейл не бе в състава на Реал Мадрид за последната среща с Барселона и не е играл от месец, поради което ще е изненада да стартира. Наказан е Джо Моръл от Портсмут. Арън Рамзи вкара първия си гол за Рейнджърс през уикенда и ще играе с увереност, като добри сезони в английския Чемпиъншип правят и Хари Уилсън, и Бренан Джонсън.

При гостите звездата Давид Алаба вероятно ще застане на предпочитаната си позиция на левия бек след като в Реал Мадрид заема редица места на терена. Даниел Бахман бе първи избор на вратата, но след ограничените изяви в Уотфорд може и да отстъпи място на Хайнц Линдер.

Уелс няма загуба в последните 3 срещи с Австрия, и заедно с домакинството на своя страна тимът ще търси по-уверено как да се възползва.

Прогноза: Уелс - Австрия 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Австрия (Франко Фода)
 
Бахман
   
Драгович
Хинтерегер
Тримел
Алаба
Лаймер
Грилич
Шауб
Сабицер
Баумгартнер
Арнаутович
Джеймс
Бейл
Уилсън
Джонсън
Алън
Рамзи
Уилямс
Робертс
Дейвис
Мефам
   
Хенеси
 
Уелс (Райън Гигс)

Обоснована прогноза: Уелс - Австрия 1:0

  Сподели
589