Германия ще стартира подобаващо срещу Исландия


И. Ангелов

Германия ще стартира подобаващо срещу Исландия

Германия - Исландия
Стадион: Шьойнсланд-Райзен-Арена, Дуйсбург
Дата: 25.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Германия завърши на второ място в Лига на нациите на УЕФА зад Испания, като последно и загуби от "Ла Фурия" с историческото 6:0. След срещата и преди началото на тези квалификации за Световната купа през 2022-ра, наставникът на германците Йоахим Льов обяви, че ще се оттегли от позицията си след Евро 2021. 

Исландия не изигра добра Лига на нациите, като загуби всичките си 6 мача и допусна в тях 17 гола във вратата си. Тимът загуби възможността да играе на европейското след загуба от Унгария с 2:1, и така ще гледа напред към шанса да си осигури финали на Световната купа, като процесът започва с един от най-трудните съперници в десета група.

Откъм състави, при домакините Томас Мюлер не попадна в отбора, но Джамал Мусиала е там, след като отказа на Англия и избра да представлява Германия. Очаква се Льов да се върне към типичното 4-3-3, след като експериментите с 3 в защита не доведоха до успехи.

Гилфи Сигурдсон получи разрешение да не участва в срещите на националния си отбор в началото на квалификациите за Световното, след като всеки момент очаква раждането на първото си дете. В отсъствието на най-голямата звезда на отбора, шансовете за успех не се виждат особено големи.

Разликата в класите е очевидна в тази двойка противници, като се очаква протоколна победа за началото на края на ерата на Йоахим Льов начело на Германия.

Прогноза: Германия - Исландия 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Исландия (Арнар Видарсон)
 
Халдорсон
   
Ингасон
Арнасон
Хермансон
Магнусон
Гунарсон
Бярнасон
Гудмундсон
Траустасон
Сигторсон
Бьодварсон
Сане
Вернер
Гнабри
Кроос
Гюндоган
Горецка
Макс
Гинтер
Рудигер
Зюле
   
Нойер
 
Германия (Йоахим Льов)

Обоснована прогноза: Германия - Исландия 3:0

  Сподели
211