Англия ще прегази Сан Марино


И. Ангелов

Англия ще прегази Сан Марино

Англия - Сан Марино
Стадион: Уембли
Дата: 25.03.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Англия стартира квалификационния път към Световната купа през 2022-ра година с най-лесната си среща, като приема аутсайдера Сан Марино на свой терен. Гарет Саутгейт извика някои нови и млади имена в своя състав, с които ще иска да започне подходящо и без да използва най-силните си играчи. Всичко извън победа за Англия тук ще е голяма изненада.

Сан Марино никога не е печелил официален мач, но все пак може да се гордее с две сухи мрежи в последните три такива срещи. Обичайно този отбор получава огромен брой голове от съперника, като Белгия и Русия наскоро победиха Сан Марино с по 9 гола.

Англия ще трябва да мисли за Полша и Албания след този мач, поради което се очаква да видим нови имена в състава преди възвръщане на титулярите. Борусия Дортмунд обаче не позволи на Джуд Белингам да пътува до Англия, което може да означава да го видим само в гостуването на Албания. Джон Стоунс, Люк Шоу и Джеси Лингард се връщат в национала след дълги отсъствия, като вероятно ще участват в срещите. Очаква се Ник Поуп да застане на врата пред Джордан Пикфорд и Дийн Хендерсън. Маркъс Рашфорд има малък проблем в глезена и вероятно ще бъде съхранен.

За Сан Марино капитанът Давиде Симончини бе изгонен във финалната среща на тима през 2020-та, което ще го лиши от участие тук. И с него обаче тимът надали има шансове с оглед статистиката.

Сан Марино загуби последните си 43 срещи за квалификации на световно. Тимът не успя да вкара в 25 от последните си 28 мача в квалификации. В последните 4 мача между тези отбори Англия вкарваше поне по 4 във вратата на Сан Марино, като не допусна гол. Това се очаква и сега.

Прогноза: Англия - Сан Марино 5:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Сан Марино (Франко Варела)
 
Бенедетини
   
Броли
Роси
Батистини
Палаци
Голинучи
Лунадей
Томасини
Хирш
Цечароли
Нани
Фоден
Калвърт-Люин
Сака
Шоу
Райс
Филипс
Трипиър
Магуайър
Коади
Уокър
   
Поуп
 
Англия (Гарет Саутгейт)

Обоснована прогноза: Англия - Сан Марино 5:0

  Сподели
321