Уелс: Бейл отново заобича футбола


И. Ангелов

Уелс: Бейл отново заобича футбола

Асистент-треньорът на Уелс Робърт Пейдж обяви, че след преминаването на Гарет Бейл обратно в Тотнъм, нападателят отново се е влюбил в спорта. 31-годишният си осигури договор под наем за 1 година от Реал Мадрид в Тотнъм, като вече изигра и 6 срещи през сезона, като вкара и асистира по веднъж.

"На мен ми изглежда сякаш той се наслаждава на футбола. Той обича да излиза с Уелс. Абсолютно обича това. Откакто аз съм в отбора той никога не е пропускал сбор, освен когато беше контузен през октомври наскоро. Той е първи през вратата, обича да е част от всичко и стъпва леко когато се съберем. Това виждам и в последните няколко дни.

"Сега е на място като Тотнъм, има мениджър, който го желае там, и той иска да играе всяка седмица. Те го тренират за да може да играе всяка среща по 90 минути с постоянство. В момента имаме играч, който отново се влюби в играта и се наслаждава на футбола си. Дано той може да получи наградите за това. 

"Колкото по-стар ставаш, започваш да губиш острота. Като играч и аз съм преживял това. При него не съм видял такова нещо в последните два дни тренировки. Някои от нещата, които видях в петък бяха точно обратното. Той изглежда толкова бърз, остър и мощен както преди.

"Той е в страхотна форма и някои от нещата, които прави в тренировките ни шокират. Беше страхотно за гледане."

Бейл получи почивка в приятелската среща на Уелс срещу САЩ по-рано през седмицата, но се очаква да носи капитанската лента срещу Република Ирландия в Лига на нациите.

  Сподели
126