Новите в Англия ще се докажат с Уелс


И. Ангелов

Новите в Англия ще се докажат с Уелс

Англия - Уелс
Стадион: Уембли
Дата: 08.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Англия има важна среща с Белгия в Лига на нациите в неделя, поради което вероятно Гарет Саутгейт ще използва този приятелски мач за да даде шанс на някои от имената си, които нямат статут на титуляри, или все още не са дебютирали за неговия отбор.

Уелс ще срещне Република Ирландия през уикенда в опит да защити 100%-вия си рекорд до момента в Лига на нациите, след победите с по 1:0 над Финландия и България. В състава на Райън Гигс има големи липсващи, обаче.

В лагера на Англия не присъстват Джейдън Санчо, Бен Чилуел и Тами Ейбрахам, които нарушиха правилата за превенция на коронавируса с организирано парти, и бяха наказани както по-рано това се случи с Мейсън Гринууд и Фил Фоден в национала.

Рахим Стърлинг също пропуска с травма, и това е единственият здравословен проблем за Саутгейт. Дебюти в неговия отбор могат и вероятно ще получат Рийс Джеймс, Букайо Сака, Харви Барнс и Джак Грелиш, никой от които не е стартирал от първа минута за националния отбор.

Райън Гигс не може да разчита на контузените Гарет Бейл, Хал Робсън-Кану, Джо Алан и Том Локайър. Арън Рамзи пък бе поставен под карантина от Ювентус, след като двама от екипа на италианския отбор получиха позитивни тестове за коронавирус.

В тази среща не се очаква да има напрежение, но типично двубоят между тези нации е за чест, и нито едната страна не би искала да загуби. Англия няма загуба в 8 поредни приятелски срещи, чак от ноември 2017 г. насам. 

Прогноза: Англия - Уелс 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уелс (Райън Гигс)
 
Хенеси
   
Родон
Ампаду
Уилямс
Дейвис
Морел
Смит
Брукс
Уилямс
Джеймс
Муур
Барнс
Калвърт-Люин
Рашфорд
Сака
Филипс
Уорд-Прауз
Джеймс
Дайър
Коади
Магуайър
   
Поуп
 
Англия (Гарет Саутгейт)

Обоснована прогноза: Англия - Уелс 2:1

  Сподели
215