Германия отново без победа в Лига на нациите (видео)


FUTBOL-TV

Германия отново без победа в Лига на нациите (видео)

Германия отново не постигна победа в турнира Лигата на нациите. След 1:1 у дома срещу Испания, този път Бундестима записа същия резултат при гостуването на Швейцария в Базел в двубой от Лига А, група 4.

Множеството атаки на гостите още от самото начало дадоха ефект в 14-ата минута, когато с плътен, премерен изстрел Илкай Гюндоган даде заслужена преднина на тима си, с оглед представянето на двата отбора до този момент. Три минути по-късно, след изпълнение на ъглов удар, Антонио Рюдигер беше оставен сам на точката на дузпата, но от чиста позиция не успя да уцели вратата на Ян Зомер.  В 26-та минута подемът в щвейцарския отбор беше усетен. След хубава атака отляво Ренато Щефен беше изведен сам срещу Бернд Лено, но стражът на Арсенал се справи подобаващо и спаси. До края на първата част имаше положения и пред двете врати, но до нов гол не се стигна.

Усилията на швейцарците бяха възнаградени след 58 минути, когато Видмер вкара дебютното си попадение за домакините, изравнявайки резултата в Базел.

 

https://player.vidmela.com/player/html/KuTNQ1XHq14iT?popup=fromblocked&autoplay=1

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117