Кейн: Тези загуби заболяха


И. Ангелов

Кейн: Тези загуби заболяха

Нападателят на Англия Хари Кейн призова съотборниците си от националния отбор да преживеят новото отпадане на полуфинали на национално състезание, след като тимът загуби от Холандия и се оказа в битка за третото място на Лига на Нациите. Кейн преживя и друго поражение този сезон на финала на Шампионска лига срещу Ливърпул с клубния Тотнъм.

"Боли, боли доста. Разбира се, тази седмица можеше да е много по-различна, и като професионален атлет точно за това мечтаеш. Мечтаеш да вдигаш трофеи и да печелиш мачове, така че ще е болезнено лято. Това е нещо, което не можеш да премахнеш от съзнанието си.

"Но аз мисля, че това е и важен опит, не само за мен, но за всички момчета, защото имахме тежки години и трябва да очистим съзнанията и телата си. Разбира се, всичко идва прекалено бързо. Преди да се усетим ще започне Висшата лига и отново ще говорим. 

"Но това боли. Няма какво да кажа повече. Искаме да победим, момчетата в национала и тези в Тотнъм. Не беше нашата седмица. Всичко, което можеш да направиш, е да се поучиш от това."

  Сподели
443